Pre order topeng muka RM75/box walaupun beli SATU box.

Doakan urusan dapatkan harga ni berjalan lancar. Dapat harga RM75 walaupun beli 1 box.

Ikutkan harga runcit RM100 tau, tapi kenalan ema nama dia Cekgu Daus cuba dapatkan harga borong RM75 tu. Ada 1454 orang dah join channel tu masa ema masuk channel.

Join GROUP TELEGRAM klik je link di bawah ni: 



Mengarut harga topeng sekarang RM150/box! Pre order sini RM75/box walaupun beli SATU box.

TOPENG HARGA BORONG

Malas citer panjang, korangg pun tahu harga mask sekarang mencekik darah. Ada yang jual sampai RM150 untuk sekotak, GILA KE?? Orang tengah 'terdesak' makin nak ambil kesempatan. Serius wei sangat mencekik darah! KPDN pun dah keluarkan info harga kawalan.

Topeng Muka No 3 harganya RM75/box itupun kalau order 50 unit ye kengkawan. 50 unit dah RM3750, berpeluh tiak makkk! Sabar la ye, semua ni ujian untuk kita.

KPDN harga maksimum borong dan runcit bagi topeng muka

TOPENG HARGA BORONG

Join group Pre Order Topeng RM75/box link kat atas ni, ema pun baru je join. Nak sekotak je pun. Semoga dipermudahkan urusan Cekgu Daus dan kengkawan dia bantu kami beli harga borong.


3 comments:

  1. 3ply Disposable Face Mask ‼️
    Face Mask.
    We have CE certificate ✅ Please do not hesitate to contact us for more info.

    ReplyDelete
  2. "Bismillah, ar-Rahman, ar-Raheem".

    Firma: CREDIT FINANCIAL GROUP
    E-mel: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    Firma: CREDIT FINANCIAL GROUP Dari meja dan pejabat ini CREDIT FINANCIAL GROUP tahun ini menjanjikan menjadi tahun lebih banyak wang dalam akaun bank anda, ini kerana kami menguruskan CREDIT FINANCIAL GROUP memberikan pinjaman kepada semua orang yang mempunyai keperluan kewangan yang besar tahun ini untuk memulakan satu atau dua perniagaan bahkan untuk mengubahsuai kediaman mereka juga untuk menghidupkan semula perniagaan mereka dan jangan takut dengan pemasangan bulanan anda kerana kami mempunyai pakej khas untuk mempersiapkan anda atau bahkan memberi kuliah tentang bagaimana melaburkan wang anda dengan sumber yang sangat tinggi. perniagaan jadi jangan hanya duduk di sana dan kemudian biarkan orang lain maju secara kewangan katakan tidak kepada kemiskinan tahun ini katakan tidak untuk hutang tahun ini tahun ini adalah tahun yang luar biasa yang boleh membawa kemasyhuran Tuhan tidak mengharapkan kita menjadi miskin daripada kita menjadi bijak dalam menjana wang dan kemudian melaburkan wang dalam perniagaan yang sangat menguntungkan jadi melalui ini kami berada di sini untuk memberi pinjaman kepada anda kerana CREDIT FINANCIAL GROUP dipenuhi dengan dana yang anda cari anda boleh menghubungi kami melalui maklumat hubungan di bawah

    E-mel: (creditfinancialgroup01@gmail.com)
    BBM: {DDA46523}
    WHATSAPP> +447480724786

    ReplyDelete

Powered by Blogger.